home Meny close
menu Meny
foxwell

Foxwell GT90 Bluetooth

Varekode: GT90

Det er viktig for bilverksteder å få så mye dekning som mulig for effektivt og raskt kunne betjene alle kjøretøy. GT90 gir profesjonell diagnose på mer enn 58 amerikanske, asiatiske og europeiske bilmerker. Den er lynrask og sylskarp

kr kr 16 990,00

Tilgjengelighet: 1-4 på lager

Rask Levering & God Service

Funksjoner

 • OBD2 - Lese og slette motorkoder
 • Lese og slette feilkoder alle systemer
 • ABS
 • Airbag
 • Olje service
 • Elektronisk parkbrems
 • TPMS kalibrering
 • Styresensor kalibrering
 • Diesel partikkelfilter regenerering
 • Live Data
 • Data grafing
 • Vise freeze frame data

Detaljer

Kjøretøydekning

Det er viktig for bilverksteder å få så mye dekning som mulig for effektivt og raskt kunne betjene alle kjøretøy. GT90 gir profesjonell diagnose på mer enn 58 amerikanske, asiatiske og europeiske bilmerker. Hva som også er viktig er å ha tilgang til et bredt spekter av kontrollerne (ABS, kollisjonsputer, instrumentklase, etc.), live-sensor data, og system / komponent-nivå toveis kontroller for å få jobben gjort raskere og med større grad av nøyaktighet. I tillegg har den tilgang til de mest nødvendige servicefunksjoner som bremse deaktivering, servicetilbakestilling og overførings tilpasninger.Hva kan GT90 gjøre?

● Kompatibel med de nyeste 2014/2015 modeller
● Kompatibel med både OBDI og OBDII biler, SUVer, minivans og lette lastebiler som selges over hele verden
● Få tilgang til drivverk, chassis og bilens øvrige systemer
● Hurtigtest funksjon for å teste de fleste kjøretøysystemer
● Leser og sletter diagnostiske feilkoder og nullstiller MIL
● Se live kjøretøy sensorer data i en tekst, graf og måler format
● Slå sammen interaktiv live-sensor grafer for enkel og intuitiv diagnose
● Live-data selvlærende og alarm når live-data over utvalg
● Ta opp og spille av dine datalogger for offline analyse
● Les og slett freeze frame data
● Kjør komponent / system toveis tester
● Støtter tilpasninger og kontrollmodul koding
● Nøkkel koding for flere biler
● Støtter de mest nødvendige servicefunksjoner som bremse deaktivering, servicetilbakestilles, og overførings tilpasninger
● Multi-språk menyer og kode definisjoner for en internasjonal markedsplass
● Kode feilsøkings gi deg raskere og enklere diagnose


GT90 kan finne Problemer mer nøyaktig

GT80 viser direktesendte kjøretøy sensorer data i tekst, graf og måler format og lar deg fokusere på eventuelle mistenkelige eller symptomspesifikke dataparametre. Den kraftige grafiske muligheten gir deg det "virkelige bildet" av hva som skjer i bilen. Du kan vise opptil fire parameter grafer samtidig og enkelt fokusere på en bestemt streng av data. Du kan også slå sammen flere PID plottinger i ett koordinatsystem, slik at du lett kan se hvordan de påvirker hverandre, og gir deg den mest omfattende og funksjonelle titt på live data som mulig.

Med den unike selvlærende data parameter teknologien fra Foxwell gir GT80 uovertruffen nøyaktig diagnose. Det gir deg muligheten til å lære gode live-sensor dataverdier under tomgang, Keko, akselerasjon, oppbremsing, lett og tung belastning på hvert kjøretøy som kommer inn i butikken din og registrerer dem for fremtidig referanse. Hvis dette kjøretøyet kommer inn med et problem, kan du enkelt sammenligne de defekte sensor og parameteravlesninger til de gode målingene. Gjennom sensordata læring og sammenligninger kan diagnostikk gjøres raskere, nøyaktig og effektivt, noe som sparer både tid og penger. 

 

Det er viktig å ta opp data over lengre tid for å fange forbigående problemer ikke bare sekunder eller flere minutter. Med GT80, kan du ta opp i timevis for å sikre at du fange periodisk feil når det skjer. Hver innspilling vil vise når det ble spilt inn, hva kjøretøy og hva kontrolleren det ble spilt inn fra, hvilke parametre ble registrert.

Spille av et opptak er akkurat som å bruke skanneverktøyet på live på kjøretøyet. Avspillingshastighet og retning (forover eller bakover) kan også bli kontrollert.

GT80 Funksjoner actuations, tilpasninger og kontrollmodul Coding

GT80 kan ikke bare lese kodene, men den kan også betjene komponenter, kjøre systemtester og programmere kontrollmoduler. Lese feilkoder fra kjøretøyet er enkelt. Men uten live data, toveis kontroller og andre spesialfunksjoner kan det hende du ikke har nok informasjon til å få problemet løst riktig. Den lar deg bruke skanneverktøyet til å aktivere eller styre ett kjøretøy system eller komponent. Med GT90 kan kontroll av elektroniske komponenter som brytere, sensorer, releer, og aktuatorer gjøres enkelt noe som sparer tid og arbeidskostnader. Det gir deg muligheten til å "flash" en kontrollenhet med nye programdata. Forutsatt at en modul kan bli re-kodet, tillater GT90 koding og programmering av en ny kontrollmodul eller endring av tidligere lagrede feilkoding som dyrerer fabrikkverktøy gjør. I tillegg lar den deg recode transponderen i en mekanisk nøkkel eller fjernkontroll. Når en nøkkel for en moderne kjøretøy skiftes ut, vil den nye enheten ofte snu den mekanisk bryteren men mislykkes i å initialisere systemet eller starte bilen. Hvis dette skjer, er det vanligvis fordi transponderen inne nøkkelen ikke har blitt kodet til det aktuelle systemet.

Med disse fabrikken lignende funksjonene er GT90 et uvurderlig verktøy som lar deg utføre kompliserte reparasjoner raskere og enklere, øke bunnlinjen og kundetilfredsheten.GT90 er enkel å bruke

GT90 er designet for å være enkel å installere og bruke. Med ekte Windows 8.1 operativsystem, Intel quad-core prosessor og 10,1 "LED kapasitiv berøringsskjerm, leverer GT90 mye raskere og enklere diagnose slik at du kan fokusere på det som er viktig-service på bilen. Den leveres med menystyrt navigasjon og ett-klikks oppdatering, slik at du slipper å kaste bort tid på å lære å bruke skanneverktøy . Informasjon om bilen er så brukervennlig presentert at du raskt kan gå gjennom for å finne det du trenger for å få bilen fikset. GT90 gir enkle måter å komme dit du ønsker å gå fra der du er.

GT90 identifiserer kjøretøy ved VIN

GT90 lar deg identifisere kjøretøyet du tester raskt og nøyaktig på grunnlag av sitt VIN nummer. Med diagnose verktøyet koblet til bilens OBD-kontakten kan den automatisk hente VIN-kode, eller du kan skrive den inn manuelt og identifisere modellen du arbeider på.


 

GT90 Sjekker tilgjengelige styreenheter automatisk

GT90 sjekker automatisk og gjenkjenner alle tilgjengelige elektroniske styreenheter på et kjøretøy i løpet av sekunder. I tillegg viser den raskt alle feil som oppdages på kjøretøyet og ved hjelp av ett klikk se og slette feil.


36-måneders gratis oppdateringer

Med Internett-tilgang vil du alltid har de siste feilrettinger, nye kjøretøy, nylig tillagte parametere og funksjonalitet tilgjengelig og de er gratis for de første 18 måneder etter registreringen.


Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Foxwell GT90 Bluetooth

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering