home Meny close
menu Meny

Betaling og sikkerhet

Bildiagnosebutikken.no har vært i drift siden 2007, og vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som Klarna og PayPal til å stå for betalingstransaksjonene. Både kontosidene og kassen er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet. Vi som driver Bildiagnosebutikken.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Klarna

I samarbeid med Klarna AB tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Klarna som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Vilkår klarna faktura

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

Vilkår klarna delbetaling

Vilkår klarna konto

Visa/Mastercard

Klarna AB håndterer også betalinger med Visa/Mastercard og selvfølgelig med topp sikkerhet. Beløpet blir reservert på ditt kort ved kjøp men først trekt når pakken er sendt fra oss.

Tilbakebetaling

Om du har betalt din faktura men angrer ditt kjøp vil du få ett tilgode beløp hos Klarna som kan brukes til å betale andre utestående fakturaer eller utbetales.

Hvis du bestemmer deg for å returnere hele eller deler av en ordre, trenger du selvfølgelig ikke å betale for de returnerte produktene. Vær vennlig å ta kontakt med nettbutikken og følg instruksjonene for å sende varer i retur. Vi anbefaler at du sender tilbake produktene med sporingsnummer og at du tar vare på dette til nettbutikken har bekreftet at de har mottatt returen.

Mine Sider kan du flytte frem forfallsdatoen med 10 dager slik at nettbutikken har god tid til å behandle returen. Her kan du også se om returen har blitt registrert og se den oppdaterte fakturaen.

For å kunne betale tilbake dette til deg behøver Klarna din kontaktinformasjon og informasjon om hvilket kontonummer tilbakebetalingen skal gjøres til. Ring 21 01 89 91 eller du kan også besøke Klarna på www.klarna.no

PayPal

Du kan betale via din PayPal-konto eller betale med kort via PayPal dersom du ikke har konto. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett.