home Meny close
menu Meny
autel

Autel MaxiDiag MD808 Pro

Varekode: MD808

MOT-PRO V2. Autel MaxiDiag MD808 Pro, en avanserte multifunksjonsskanner basert på eksklusiv teknologi! Glimrende for verksteder.

Autel MaxiDiag MD808 Pro er en multifunksjon OBD2 skanner spesielt utviklet for europeiske, japanske, amerikanske og franske biler. Kan feilsøke alle systemer på oppgitte bilmerker samt på motor, gearkasse, ABS og airbag systemer for de fleste av dagens biler. Denne har også i forhold til Maxidiag Elite MD802 støtte for olje service reset, elektronisk parkbrems, diesel partikkelfilter regenerering, og styringssensor kalibrering.

kr kr 4 995,00

Tilgjengelighet: 5+ på lager

Rask Levering & God Service

Funksjoner

 • OBD2 - Lese og slette motorkoder
 • Lese og slette feilkoder alle systemer
 • ABS
 • Airbag
 • Olje service
 • Elektronisk parkbrems
 • Styresensor kalibrering
 • Diesel partikkelfilter regenerering
 • Live Data
 • Data grafing
 • Vise freeze frame data

Detaljer

NYHET! Autel MaxiDiag MD808 Pro er en etterfølger til den meget populære Autel MOT Pro! Autel MaxiDiag MD808 Pro er en multifunksjon OBD2 skanner spesielt utviklet for europeiske, japanske, amerikanske og franske biler. Kan feilsøke alle systemer på oppgitte bilmerker samt på motor, gearkasse, ABS og airbag systemer for de fleste av dagens biler. Denne har også i forhold til Maxidiag Elite MD802 støtte for olje service reset, elektronisk parkbrems, diesel partikkelfilter regenerering, TPMS og styringssensor kalibrering.

Støtter:
Nissan, Infiniti, Toyota, Lexus, Scion, for , Acura, Subaru, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, Hyundai, Kia, Daewoo, Mazda, Holden, Mercedes Benz, Smart, Sprinter, Maybach, BWM, Mini, VW, Seat, Skoda, Audi, Opel, Land Rover, Jaguar, Volvo, Porsche, Saab, EU Ford, Vauxhall, Ford , GM, Chrysler, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia, Fiat, Abarth, Alfa-Romeo, Maserati, Lancia.

Funksjoner:

- Global OBD I & OBD II støtte
- Leser og sletter feilkoder på alle systemer på oppgitte bilmerker samt på motor, gearkasse, ABS og airbag systemer for de fleste av dagens biler
- Støtter alle 10 test modus inkludert J1979 OBD2 test spesifikasjoner: lesing av feilkoder, sletting av feilkoder, freeze frame, I/M Readiness, O2 monitor test, on-board monitor test, komponent test og utlesing av VIN
- Utvidet OBD2 Mode 6
- OBD2 feilkode tips for enklere å finne løsninger på problemer
- Data grafing
- Viser freeze frame data
- Live data
- Olje service
- Elektronisk park brems funksjon
- Styresensor kalibrering  (på noen modeller)
- Diesel partikkelfilter regenerering (på noen modeller)
- Feilsøke batteri koder
- Feilsøke klima kontroll koder
- Skrive ut data via PC-link program
- NYHET Ubegrenset gratis oppdateringer
- Stor og glimrende fargeskjerm 320 x 240 dpi

Inneholder:

- Autel MaxiDiag MD808 Pro skanner
- Brukermanual på engelsk
- Oppdateringsprogram på cd
- USB kabel 
- Leveres i en solid plastkoffert 

Autorisert forhandler!

 

Hyggelig tilbakemelding fra en fornøyd kunde:

 Hei!

Jeg kjøpte MOT-PRO fra dere i januar og ønsker å gi en positiv tilbakemelding. Da jeg kjøpte apparatet var det ikke tanken at det skulle benyttes til annet enn private og venners biler, men etter som tiden har gått har jeg etterhvert blitt kontaktet av forskjellige bilverksteder som selv har spesialutstyr for sine merker, men som plages med å få fram feilkoder, ofte fordi deres utstyr ikke får kontakt med komponenter eller finner feilkoder. Dette har i hovedsak vært på tyske biler, men også japanske, franske og amerikanske.
 
Har også hatt flere private innom med feiler som merkeverkstedet etter gjentatte forsøk ikke klarer å løse, kunden har ved flere tilfeller fått opplyst at de må skifte komponenter som det overhodet ikke er feil på. Det ser ofte ut til at merkeverkstedene får opp feilkoder på en komponent/enhet, men at feilen egenlig ligger i en sensor/føler tilkoblet denne enheten. Som oftest småfeil med minimale reparasjonskostnader.
 
Ikke en eneste gang har det hendt at jeg ikke har løst problemet med MOT-PRO apparatet! Det er ikke hver gang problemet “spretter” opp med mitt apparat heller, men med litt utforsking og “googling” finner man problemet. Mulig Rema1000 har rett: Det enkle er ofte det besteSmilefjes

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Autel MaxiDiag MD808 Pro

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering