home Meny close
menu Meny

Angrerett og retur

Retur av varer

Du har 14 dager ubetinget angrerett. Vårt mål er å alltid ordne opp så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på - ta kontakt! 

Informasjon

Vi setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasje. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje.
Utfylt angrerettskjema skal følge med returen. Dette fikk du på link i ordrebekreftelsen eller kan lastes ned herfra.
"Det er ikke angrerett på forseglede varer som ikke er egnet for retur av helsevernmessige eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering." (Jf. Angrerettlove § 22).
"For å kunne ta stilling til om angreretten skal benyttes, gis forbrukeren en rett til å undersøke eller teste varen uten at angreretten går tapt, og uten at det får betydning for det økonomiske oppgjøret mellom partene hvis angreretten benyttes. Retten til å undersøke og prøve varen er imidlertid begrenset. Forbrukeren kan kun foreta de undersøkelser som er nødvendige for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Retten til å undersøke varen kan sammenlignes med den undersøkelsen man kan foreta hvis man kjøper varer i en butikk. Dersom undersøkelsen eller testen av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan forbrukeren bli forpliktet til å betale kompensasjon for redusert verdi på varen som skyldes forbrukerens undersøkelser." (Forbrukerrådets veileder til lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).
"Returkostnadene bæres av forbrukeren." (Jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Dersom du har fått feilsendte varer eller varen inneholder en feil eller mangel dekker vi returporto.

Vennligst kontakt oss før du returnerer varen(e) - så ordner vi dette :)

Adresser ved retur

Retur angrerett:
Bildiagnosebutikken, c/o Lettbutikk AS, PB 220, 2151 ÅRNES

Teknisk retur:
Bildiagnosebutikken, c/o Lettbutikk AS, PB 220, 2151 ÅRNES, Mobil 4000 1715